• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

1. Ideal betaling
 

Als je met iDEAL betaalt, reken je af via de internetbankieromgeving van je eigen bank. U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Nadat u voor iDEAL kiest op de betaalpagina van de webwinkel, logt u in bij uw eigen bank met je gebruikersnaam en wachtwoord (ING) of kaartlezer/token (overige banken).

Als u ingelogd bent, hoeft u de betaling alleen nog maar te bevestigen. De gegevens (zoals het bedrag en het rekeningnummer van de webwinkel) van uw bestelling zijn al ingevuld. U betaalt op dezelfde manier als bij internetbankieren. Dus met een TAN-code (ING) of de code die door u kaartlezer gegenereerd is.
 

2. Bancontact / Mistercash


Bancontact / Mister cash is de meest bekende betaaloptie in België. Vanuit hier kunt u via alle bekende banken online bestellingen plaatsen. 
U kiest bij het uitcheckscherm onder het kopje 'selecteer betaalmethode'  voor de optie ' Direct afrekenen met Bancontact'. Vervolgens wordt er gevraagd om een aantal gegevens van uw betaalkaart in te vullen.

 

Het kaartnummer is het nummer van 16 tot 19 cijfers. Dit mag u zonder spaties ingeven.

De vervaldatum van de kaart (telkens per 2 cijfers)

De naam van de kaarthouder (in hoofdletters)

Vervolgens worden deze versleuteld en doorloopt u de veiligheidsprocedure. deze bestaat uit een elektronische handtekening met uw digipas.

 

3. Visa/Mastercard


U kunt bij ons zowel met mastercard als met Visa betalen. Zodra u voor één van deze opties heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar de Multisafe omgeving, waarbij u uw kaart gegevens op kunt geven. Let op: Voor Visa en Mastercard betaalt u 1,85% van het aankoopbedrag extra.